İlişki ve evlilik danışmanı Serhat Yabancı, katıldığı seminerlerde, radyo televizyon programlarında, imza günlerinde, sosyal medyada, flört ve evliliğe dair kendisine en çok sorulan 50 soruyu belirledi; cevaplarını bu kitapta bir araya getirdi: Bensiz Biz Olmaz.
Eski sevgilimi neden takip ediyorum?
İlişkimi kafamda bitirdim, kalbimde de biter mi?
Yazışmak, mesajlaşmak veya sanal ilişki aldatma mı?
İlişkilerimde neden sınır çizemiyorum?
Neden affetmeliyim?
Güçlü kadınlar neden yalnızdır?
Neden evlileri seçiyorum?
Karabatak sevgiliye nasıl davranmalı?
İkinci evlilikte nelere dikkat edelim?
Mona Kitap Bensiz Biz Olmaz
Orijinal fiyat: ₺275,00.₺247,50Şu andaki fiyat: ₺247,50.
-10%Stokta
| Yazar | |
|---|---|
| SAYFA SAYISI | 256 |
| EBAT | 13.5×19.5 |
Aynı Kategoriden Yeni Ürünler
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
uygunkitapal.com olarak siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 1-3 iş günüdür. Siparişinizdeki ürünlerin 3 iş günü içerisinde tedarik edilememesi durumunda müşteri temsilcilerimiz telefon yada SMS ile sizi bilgilendirecektir.
Siparişlerinizin teslimatında aksama olmaması için, lütfen gün içinde bulunduğunuz yerin adresini teslimat adresi olarak bildiriniz. Ankara merkezli şirketimizden ürünler yurtiçi için ARAS kargo veya SÜRAT kargo firmasıyla gönderilecektir. Yurtdışı gönderimimiz bulunmamaktadır.














Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.