Yapı Kredi Yayınları toplu şiirlerini yayımladığı şairlerin kitaplarının tekil baskılarını yapmaya devam ediyor.
Ben Ruhi Bey Nasılım’ın ardından Edip Cansever’in 1958 Yeditepe Şiir Armağanı’na layık görülen kitabı Yerçekimli Karanfil 1957 yılında yapılan ilk baskısındaki Orhan Peker’e ait özgün kapak tasarımıyla okurla yeniden buluşuyor.
Sen o karanfile eğilimlisin, alıp sana veriyorum işte
Sen de bir başkasına veriyorsun daha güzel
O başkası yok mu? bir yanındakine veriyor
Derken karanfil elden ele..
Görüyorsun ya bir sevdayı büyütüyoruz seninle
Sana değiniyorum, sana ısınıyorum, bu o değil
Bak nasıl, beyaza keser gibisine yedi renk
Birleşiyoruz sessizce.
Sadece bu ürünü satın almış olan müşteriler yorum yapabilir.
uygunkitapal.com olarak siparişlerinizi aynı gün kargoya teslim etmeye gayret ediyoruz. Temini zaman alan ürünler için kargo teslim süresi ürün detayında belirtildiği gibi 1-3 iş günüdür. Siparişinizdeki ürünlerin 3 iş günü içerisinde tedarik edilememesi durumunda müşteri temsilcilerimiz telefon yada SMS ile sizi bilgilendirecektir.
Siparişlerinizin teslimatında aksama olmaması için, lütfen gün içinde bulunduğunuz yerin adresini teslimat adresi olarak bildiriniz. Ankara merkezli şirketimizden ürünler yurtiçi için ARAS kargo veya SÜRAT kargo firmasıyla gönderilecektir. Yurtdışı gönderimimiz bulunmamaktadır.
Değerlendirmeler
Henüz değerlendirme yapılmadı.